Ja kë po e sheh Santiana si fitues të “BBVA”

Santiana Maloku ish banorja e BBVK, para pak minuta ka ndar haptas pëlqimin e saj në BBVA.

Ajo ka postuar videon e Jetmirit, duke shkruar poshtë videos:

“Sukses bisha, je fitues i padikutushem”

Vlen për ta theksuar se Jetmiri ka hyrë dje brenda shtëpisë më të famshme, dhe se është fitues i Big Brother-it që ka marrë pjesë para shumë viteve.