“Ishim duke shkuar në varrim” – Blero kush e shkroi tekstin e këngës ‘N.U.N’

Blero u ka treguar Blerandos dhe Ardit se si e ka punuar këngën N.U.N.
Ai tha se tekstin e kësaj kënge e kishte punuar derisa ishte rrugës për të shkuar në një varrim.

“Ishte një kohë e vitit 2014 e krytem këngën por nuk kishim ide për tekst”.

“Ndodhi një rast vdekje ishmi duke shkuar në varrim me mikun tim Besin me të cilin e kisha punuar muzikën, dhe për një moment më tha e shkrova tekstin e këngës dëgjoje”.

“Ai e kishte shkruar tekstin rrugës në telefon”, ka thënë Blero.