Ish ushtarja e UÇK-së: Në luftë kemi qenë më të rrezikuar se nga Koronavirusi, por nuk ua kemi marë ushqimin të varfërve!

Luftën e kishim më të egër se Corona virusin

Shkëndije Hoda

87 ditë me bombardime mbi kokë, 48 mijë trupa serbe gjdo ditë para syve, përball vetës e mundem frikën, pamë vrasje e masakra, na i përdhunuan motrat e nënat para syve, i masakruan fëmijët, po ne ishim ata që e fituam këtë betejë. Andaj nuk duhet të bëni panik pos një kujdes të veqant, edhe pse atëher as kujdes nuk kishim mundësi të bënim, tash i kemi kushtet. Lejoni që ushqimin ta kenë nëpër shtëpi dhe të varfurit, mos veproni kështu, dimë të dalim fitues edhe kësaj here me kujdes dhe pa panik. #bëjkujdesvetmoskrijopanik

Shkëndije Hoda