Ish-ushtarët e UÇK-së që u kthyen nga Londra për të luftuar (VIDEO)

Arientin Abdyli, i cili tani udhëheq një emision në Klan Kosova FM, dhe Arsim Rexha, rrëfyen historinë e tyre të para 23 viteve, kur u kthyen nga Londra në Kosovë, për të ndihmuar Ushtrinë Çlirimtare në luftën ndaj okupatorit serb.

Në Ora Shtatë foli edhe Ridvan Tahiri, i cili u njoh me Arin dhe Cimin në vijën e frontit.

Tani Ridvani punon në poligon për gjuajtje, dhe aty u vizitua nga Ari dhe Cimi, ku të tre së bashku rrëfyen përvojat e tyre që nga lufta e deri më tani.