Ish kandidati i PDSH në Tetovë rreshtohet krah Vullnet Murselit

Ish kandidati nga radhët e PDSH-së, për komunën e Tetovës Bardhyl Dauti i është bashkangjitur Aleancës për Shqiptarët. Bardhyl Dauti më parë ka qenë nënkryetar i PDSH-së si dhe ministër pa resor.

Mbështetja e Bardhyl Dauti në këtë moment për Aleancën për Shqiptarët dhe kandidatin e tyre për kryetar komune, Vullnet Murseli është shumë e rëndësishme për shkak garës e cila është duke u zhvilluar për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Me këtë mbështetje, rriten edhe më shumë gjasat që fitues në zgjedhjet lokale të 17 tetorit në Tetovë, të jetë kandidati i opozitës shqiptare, Aleanca për Shqiptarët-Alternativa, Vullnet Murseli.