Interpretim maestral i Shkodran Tolaj në “Nata Dibrane” (Video)

Evenimenti “Nata Dibrane” i transmetuar në Vizion Plus, ka sjellur interpretime të shumta fenomenale, që gjatë kohë do të mbahen mend nga publiku dibran dhe mbarëshqiptar.
Mirëpo përshtypje të veçantë ka lënë Shkodran Tolaj me këngën “Retë e Zeza”.
Siç mund ta dëgjoni në videon më poshtë, Shkodrani ka realizuar një Interpretim të rrallë të kësaj kënge aq të popullarizuar te publiku shqiptar.