Iliri është djalë hasreti në familje, vuan nga leukemia dhe ka nevojë për ndihmën tonë! (Foto)

Ilir Behluli, para 2 javësh është diagnostifiku me sëmundjen “leukemi akute”, djali i vetëm, djalë hastreti. Ai është djali i vteranit të luftës, Shefki Behluli nga Gjilani.

“Kur ishte koha për ndihmën tonë gjatë viteve 1998-1999, baba i Ilirit, Shefkiu, ishte pranë nesh, një ish ushtarë i UCK-së. Pra, sot, Shefkiut i duhet ndihma jonë për djalin e tij t’vetëm, kësaj familje shembullore t’ia kthejmë buzëqeshjen, aq sa keni mundësi. Ta ndihmojmë njani tjetrin!
Nëse nuk ke mundësi, s’paku shpërndaje, ndoshta ndonjë familjar apo shok i juaji ndihmon!
Bashkë ia dalim!
Shërim t’shpejtë Ilir!”, thuhet në apelin që e kanë shpërndarë shumë ish veteranë të luftës.