Ilir Hasani dhe Arben Taravari kryqëzojnë argumentet për pandeminë (VIDEO)

Në emisionin “Rruga Drejt” qe transmetohet sonte ne Alsat, ish ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari ka thënë se situata me pandeminë në vendin tonë dështoi si pasojë e mungesës së strategjisë adekuate në Komisionin për Sëmundje Infektive. Nga ana tjeter, zëvendësministri i Shëndetësisë, Ilir Asani ka mbrojtur nismen per maska të obligueshme edhe në ambient të hapur. Sipas tij, ky është paralajmërim i masave më shtrënguese që mund të pasojnë.