Ibrahimi:Shqiptarët nuk maten me bishtat e kuajve

Ndonjë ziliqar Alternativën mund të mos e dojë, por rezultatet nuk mund t’ia mohojë. Edhe sivjet, ashtu si vitin e kaluar me Asaf Ademin, kësaj radhe me Dr. Hysni Ismailin, dëshmuam se shqiptarët nuk maten me bishtat e kuajve (si para ca viteve) dhe as nuk janë përqindje e papërfillshme, porse kultura shqiptare në vitin 2020 do të ketë hiç më pak se 40% mbështetje institucionale.

Ne nuk e dimë kush do ta drejtojë Ministrinë e Kulturës vitin tjetër, por Hysni Ismaili dhe Asaf Ademi do të mbahen mend gjithnjë si ministrat që ia kthyen dinjitetin kulturës shqiptare.

Pa llafe e mburrje, pa krekosje e lavd, por me punë dhe rezultate. Dhe, mos harroni, PA ASNJË aferë korrupsioni. Të faleminderit ministër Hysni Ismaili! Të faleminderit ish ministër Asaf Ademi!