Humbi nënën dhe dajën nga koronavirusi, koreografi Fadil Zeneli rrëfen betejën e veshtirë me këtë sëmundje (VIDEO)

Nga fundi i muajit qershor te anëtarët e familjes Zeneli nga Shkupi u shfaqën simptomat e para të koronavirusit. I pari që i kishte kishte ndjerë se është prekur nga kjo sëmundje ishte kryefamiljari, koreografi i njohur nga Shkupi, Fadil Zeneli. Ai në një rrëfim për gazetën LAJM ka treguar në detaje vështirësitë që ka përjetuar brenda 3 javëve deri sa e ka tejkaluar sëmundjen. Rrëfimin e plotë të Fadilit mund ta ndiqni në kronikën e përgatitur nga gazetari Albion Memeti dhe operatori Amir Idrizi.