Hani pesë arra dhe prisni katër orë për efektin çudibërës

Këto janë disa nga të mirat shëndetësore që i sjell konsumimi i pesë arrave në baza të përditshme:

– Zvogëlon madhësinë e belit për rreth gjysmë inçi

– Zvogëlon kolesterolin

– Përmirëson shëndetin e trurit

– Zvogëlon mundësitë për zhvillimin e sëmundjeve të zemrës

– Zvogëlon rrezikun e diabetit

– Ju do te keni flokë te shëndetshëm dhe të fortë

– Parandalon kancerin

Pra, siç po e shihni, ka shumë arsye se përse duhet të përfshihen arrat në dietat tuaja.

Efekti i konsumimit të arrave është aq i mahnitshëm saqë shumë njerëz e vërejnë këtë brenda 4 orëve. Arrat e furnizojnë trupin me shumë vlera ushqyese dhe vitamina – të gjitha janë te rendesishme për ta mbajtur trupin të shëndetshëm dhe për ta mbushur me energji.

Disa nga të mirat tjera që i sjell konsumimi i arrave janë: stabilizon stresin, lufton rrezatimet e lira të cilat shkaktojnë sëmundjet e zemrës, parandalojnë depresionin dhe simptomat e ADHD-së, zhbllokon arteriet e bllokuara etj./Living