Hajdutët nuk ndalen, sonte sulm i ri në kazino në qendër të Shkupit

Sonte ka ndodhur një plackitje e re në kazino. Sipas burimeve jozyrtare, plaçkitja ka ndodhur në një kazino në rrugën Sreçko Puzhallka, transmeton Gazeta Lajm. Një sulmues duke kercenuar me armë ka vjedhur qarkullimin ditor dhe është arratisur. Mediumet maqedonase njoftojnë se incidentin pritet ta konfirmojë zyrtarisht policia.