Grubi: Dorëheqjet e Filipçes dhe Hasanit nuk duhet të pranohen (Video)

Në një deklaratë për televizionin Telma, zv.kryeministri i parë i RMV-së Artan Grubi, ka thënë se qendrimi i tij personal është se pas raportit të hetimit për zjarrin në spitalin modular të Tetovës ku humbën jetën 14 persona, dorëheqjet e ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe zëvendësit të tij, Ilir Hasani, nuk duhet të pranohen sepse nuk ka përgjegjësi në eshalonet më të larta.