Gold Ag ndan një foto të rrallë nga fëmijëria

Gold Ag hap arkivën për ndjekësit e tij.

Gold Ag është një artist që përdor rrjetet sociale mjaft shumë, një mënyrë kjo për të njoftuar publikun rreth projekteve të reja dhe herë pas here ndan imazhe edhe nga jeta private, shkruan lajmi.net.

Këngëtari së fundmi ka publikuar një imazh nga fëmijëria e tij, saktësisht nga viti 1997 dhe përveç dallimit në flokë duket se nuk ka ndryshuar edhe shumë.

Pranë fotos së ndarë ai kishte lënë edhe një shkrim mjaft domethënës “Më pak kishim por më të lumtur ishim” shkruan Gold Ag.

View this post on Instagram

Pak kishim por të lumtur ishim 😊 Prishtinë 1997

A post shared by Gold AG (@arianagushi) on