Gjobiten 386 persona për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit (22/23.02.2021) në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar gjithsejtë 386 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi bën thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.