Gjiko dhe Nora Istrefi shënojnë suksesin e parë me ‘Anna’

Gjiko dhe Nora Istrefi kanë publikuar bashkëpunimin e tyre më të ri, ‘Anna’ titullohet dueti i dyshes të cilët e kanë punuar edhe me klip.

Menjëherë pas publikimit projekti u prit në mënyrë të shkëlqyeshme si nga kolegët e tyre ashtu edhe nga publiku.

E pas 24 orëve që lansuan ‘Anna’ dyshja ka shënuar suksesin e parë me këtë këngë, projekti ka arritur një milionë klikime brenda ditës gjë që ka bërë krenar edhe Norën edhe Gjikon.