Gili ua uron Vitin e Ri me këtë foto kaq të bukur

Edhe këngëtarja e njohur Gili ka përmbyllur këtë vit me shumë suksese.

Të gjithë e duan si atë, si muzikën e saj, pasi që çdo herë ka qëndruar origjinale dhe vetvetja.

Këngëtarja shquhet për elegancën dhe sharmin që e ka përcjellë në çdo paraqitje, gjatë tërë karrierës së saj.

E këtë vit të ri këngëtarja ka vendos ta pret në Londër.

Me një foto pranë bredhit, Gili shkruan: “Gëzuar2020”.