Dema i Grupit të Kumanovës: Gëzuar 2020-ta, e përjetshme është vetëm Shqipëria!

Vitet më të bukura të legjionit të rinisë sime,t’i kushtova ty ,Atdheu im.
Të njejtën gjë do ta bëja edhe sikur të jetoja me Shekuj e Mileniume.

I përjetshëm do të jetë ideali im dhe i bashkëluftëtarëve të mi,
E përjetshme do të jetë vetëm SHQIPËRIA.

Gëzuar 2020-ta të gjithë Shqiptarëve Anëmbanë Globit.

Të dua SHQIPËRIA ime! (Demë Shehu)