Foto më qesharake në prehrin e “babadimrit”

Të shkosh të takosh babagjyshin në qendër tregtare është një ritual në SHBA që disa e duan dhe disa e urrejnë, por me shumë guxim pothuajse të gjithë kanë dalë të paktën njëherë në foto.

Më lart keni një koleksion me foto që shkaktojnë të qeshura nga reagimet e fëmijëve, por edhe të rriturve që ulen në prehrin e babagjyshit.