Foshnja përfundon në gjykatë për 13 mijë euro borxh

Një gjykim i jashtëzakonshëm po zhvillohet në qytetin gjerman Zwickau.

Një foshnjë tetëmuajshe është në gjyq për një borxh të trashëguar prej 13,000 eurosh.

Vajza Mila trashëgoi një borxh nga gjyshi, dhe gjithashtu mund të dënohet për të paguar një kontratë për celular dhe një abonim në një kanal sportiv Sky.

E gjithë çështja filloi kur gjyshi i Mila Roni ndërroi jetë në vitin 2018, dhe nëna e vajzës, Sophie Reinold, 19-vjeç, ishte gjashtëmuajshe shtatzënë. Ajo dhe i dashuri i saj nuk pranuan të paguanin borxhin e tyre me të ardhura të ulëta, dhe pas lindjes, Mila e vogël u thirr në gjyq.

Ajo trashëgoi borxhin për shkak të të cilit e kërkojnë gjykatat.