Fifi dhe Adisi shkëlqejnë pranë njëri tjetrit

Çifti simpatik Fifi dhe Adisi, shfaqën gjithmonë pranë njëri tjetrit.

Por këtë herë jo vetëm ata dy, në mesin e tyre qëndron edhe vogëlushja që Fifi po mbanë në barkë.

Fifit duket se kjo shtatzani i shtuar një nur, në fytyrën e saj.

Çiftin edhe dy muaj e ndajnë nga takimi i shumë pritur me të voglën e tyre.

Ata së bashku duket se po e shijojnë pritjen e ëmbël.