Ferdinand me këshillë për Man Utd pas situatës Martial – Rangnick

Rangnick pas barazimit me Aston Villan theksoi se francezi mungoi shkaku që nuk donte të luante, transmeton lajmi.net.

Mgid
Mgid
Por, Martial që dëshiron largimin nga United këtë muaj, insiston se asnjherë nuk ka refuzuar të luajë dhe nuk do e mos respektonte klubin në atë mënyrë.

Sidoqoftë, Ferdinand beson që Martial është duke gënjyer dhe që Man United duhet të intervenojë.

“Nëse Martial nuk po thotë të vërtetën atje dhe unë nuk po hedh ndonjë shpërndarje – por nëse nuk po thotë të vërtetën kur thotë se kurrë nuk ka refuzuar të luajë ose nuk e ka respektuar klubin, nëse ka refuzuar, atëherë dikush në atë klub futbolli ka nevojë për të dalë dhe për ta vënë këtë absolutisht në shtrat”.

“Ata duhet të japin qartësi të pastër, të vendosin një vijë në rërë, të vënë një flamur poshtë dhe të thonë, “këta jemi ne dhe këtu jemi”.

“Për momentin, Rangnick ka dalë me atë dhe Martial u përgjigj dhe në thelb tha se menaxheri po gënjen”.

“Dikush më mirë të dalë sot ose nesër dhe të thotë diçka. Nuk mund të kesh një lojtar të dalë dhe të nënçmojë atë që thua, asnjë shans”.

“Ai duhet të mbyllet nëse është e vërtetë. Nëse Rangnick ka të drejtë, nuk ka asnjë mënyrë që ndonjë lojtar të lejohet të flasë kështu”.

“Nuk e kuptoj. Manchester United nuk mund t’i lejojë lojtarët të flasin kështu. Ka një të vërtetë dhe një të rremë në këtë situatë dhe unë dua ta di”, deklaroi ai.

Ndërkohë, Martial ka refuzuar kalimin te Tottenham dhe Newcastle United, derisa Sevilla, Barcelona dhe Juventus mbesin skuadrat e vetme të interesuara.