FC Shkupi- KF Shkëndija, këtu mund të shihni ndeshjen drejtpërdrejt

Tashmë ka nisur ndeshja mes FC Shkupit dhe KF Shkëndija, përcjell TV21. Në linkun më poshtë mund të shihni drejtpërdrejt transmetimin e ndeshjes.