BDI ende pa kryesi qendrore! A po i sjell të gjitha vendimet lideri Ali Ahmeti?

Partia shqiptare në pushtet BDI ende nuk ka kryesi qendrore. Për momentin integristët zyrtarisht në krye të partisë kanë vetëm liderin Ali Ahmetin.

Pyetja është se kush i merr vendimet në parti, në këtë periudhë kur në vend ka zhvillime të reja dhe të rëndësishme.

Opozita kërkon zgjedhje të parakohshme, ndërsa nga BDI thanë se zgjedhje do të ketë në vitin 2024. Aktuale është edhe tema për veton bullgare, ndërsa diskutohen edhe shumë projekte tjera.