Faza e dytë e aksionit humanitarë në kohë pandemie

OKH Merhamet filloi edhe me fazën e dytë të aksionit humanitar për familjet në nevojë në kohë pandemie.
Gjatë kësaj faze Merhamet do të realizoj shpërndarjen e 1000 pakove ushqimore dhe produkteve sanitare në gjithë qytetet e Maqedonisë së Veriut dhe fshatrat e tyre përreth duke filluar sot nga Shkupi.

Gjithashtu OKH Merhamet dhjetra pako i dhuroi edhe Kryqit të Kuq në Çair të cilët do realizojnë shpërndarjen e tyrë për familjet nevojtare.