Faton Ahmeti i riu qe do te radhitet pas Ali Ahmetit ne zonen 6

Nxehet atmosfera ne degen e Tetoves, per listat e deputeteve. Sic mesohet nje nga figurat e rinje qe pritet te renditet pas liderit te Bdi-se Ali Ahmetit eshte sekretari shteteror qe i ndihmoi Hazbi Likes, ne sekretariatin e MO-se, Faton Ahmeti.
Pas ketij emri, qendron nje strukture e madhe e ish ushtarve te UCK-se, pasi Ahmeti mbart me vete edhe rrugen e dinjetetshme te liderit dhe Hazbi Likes.
Jozyrtarisht mesohet se mbreme Faton Ahmeti eshte rradhitur me larte nga kandidatet e tjere ne liste, dhe lista pritet t’i dorzohet liderit Ali Ahmetit ku me pas ai do te vendos per te bere listen me te fuqishme ne zonen 6.