Fatimja 10 vjeçare në luftë për jetë a vdekje, i nevojitet ndihma jonë

Fatime Ademi është 10 vjeç dhe ka nevojë për një zemër të re deri nesër.
Një valvul e re e zemrës u fut rreth 2 javë më parë dhe gjendja e saj e përgjithshme është shumë kritike.
Ajo u operua në valvulën e zemrës 3 vjet më parë dhe gjysmë viti më parë ishte e qartë se ajo kishte nevojë për një valvul të ri të zemrës.

Për shkak të një infeksioni jo shërues dhe operacionit që ka ndodhur, ajo mbahet gjallë artificialisht dhe zemra është e dobët dhe nuk funksionon më.
Ajo ka nevojë për një zemër të re deri nesër dhe për këtë arsye duhen 100,000 €.
Trajtohet në Turqi, pasi kjo nuk ishte e mundur në Kosovë për arsye të ndryshme dhe shteti nuk paguan ndonjë trajtim të mëtejshëm.

Linku per ndihme:

https://www.gofundme.com/f/zqpd9-fatime-ademi?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheet