Evakuohet City Mall pas paralajmërimit për bombë

Para pak çaste më parë është evaukuaar qendra tregtare City MAll në Shkup. TV SHENJA nga MPB mëson se ka pasur një paralajmërim për bombë të vendosur brenda objektit. Për momentin ekipi i Antitetorrit është në terren dhe po punon në zbardhejn e rastit. Qindra qytetarë në këto momente janë jashtë objekti të qendrës tregatre, ndërsa policia ka bllokuar qasjet deri tek qendra tregtare raporton SHENJA.