‘Euronews’ ia huq keq me lajmin për Albin Kurtin, e shpallë President të Kosovës

‘Euronews’ ka bërë një gabim të rëndë në lidhje me zgjedhjen e Albin Kurtit për kryeministër të ri të Kosovës.

Media ndërkombëtare ‘Euronews’, ka bërë një gabim të rëndë në lidhje me zgjedhjen e Albin Kurtit për kryeministër të ri të Kosovës duke e shpallur president të ri të vendit, transmeton lajmi.net.

‘Euronews’ ka bërë një gabim shumë të madh në titullin e lajmit të shkruar për liderin e Lëvizjes Vetëvendosje.

Ky medium e shpall Kurtin, si presidenti i ri i Kosovës dhe që do t’i rindërtojë lidhjet me Serbinë.

“Albin Kurti: Presidenti i ri i Kosovës zotohet të rindërtojë marrëdhëniet me Serbinë”, shkruhet në titullin e lajmit të ‘Euroneës’.