Është gjetur shumë e madhe parash në tregun e Tetovës, kërkohet pronari i tyre!

Një status është shfaqur në rrjetet sociale duke kërkuar personin që humbi një shumë të madhe parash në tregun e Tetovës.

Gjetësi përpiqet të gjej pronarin e parave përmes rrjeteve sociale, dhe thotë se do t’ia kthejë, vetëm nëse ai thotë saktësisht se sa para ka humbur.