Erdogan dërgon mjek nga Turqia për shërimin e Gëzimit nga Shkupi dhe vajzës së tij! (Foto)

Truproja i cili punonte ne ambasadën e Turqisë ne Shkup, Shqiptari Gëzim Hamiti ka pësuar aksident te rende ne Shkup ku bashke me te ka qene edhe vajza e Gëzimit pra Diellza Hamiti, ku janë ne rrezik për jete. Ambasadorja e Turqisë ne Maqedoni menjëherë ka kërkuar ndihme mjekësore nga Turqia duke i kërkuar Presidentit Erdogan. “Reagimi i Presidentit Erdogan ka qene i menjëhershëm duke dërguar mjek nga Turqia per shqiptarin e punësuar ne Ambasadën e Turqisë. Vërtet një vepër humane si nga ambasadorja ashtu edhe nga Presidenti Erdogan”, kanë njoftuar familjarët përmes facebookut.