Elsa promovon librin, babai i saj e uron duke u kyçur direkt nga burgu i Idrizovës (Video)

Në emrin tim dhe të familjes Reçica ju falenderoj nga zemra të gjithë miqët, të cilët ishin në promovimin e librit të vajzës time Elsës në shkollën “Hasan Prishtina” në fshatin Llugaxhi, ku aty dhash edhe një intervist nga burgu.
Elsa më bëre të ndihem krenar që kam një vajzë sikur ti, si dhe gjithë ata që ishin prezent në promovimin e librit.
Njëherit falënderimi shkon edhe për miqët që në pamundësi për shkaktë pandemisë nuk kan pasur mundësin të ishin aty, por më kanë uruar…, me respekt për ju miq që për mua jeni pjesë e jetës time…!
Zoti e bekoftë popullin shqiptar .
Lavdi dëshmorve të Kombit
Me respekt !
Luftëtari i UÇK-së i Bugosuri
Fatmir Reçica – Llugaxhia!