Eksperti zbulon rrugë të tjera të transmetimit të virusit

Një studiues mendon që rrugët kryesore të përhapjes së koronavirusit të ri gjithashtu mund të përfshijnë piklat e përhapura në një largësi të vogël, si edhe kontaktin e tërthortë.

Virusi është zbuluar gjithashtu në feçet e disa pacientëve me pneumoni në Wuhan, Shenzhen dhe Shtetet e Bashkuara.

Ekspertët vënë në dukje që ata kanë nevojë të konfirmojnë nëse virusi përhapet përmes fekaleve. (Vera)