Durmishi nga Reçica e Madhe: Të mos lejojmë që Tetova të kthehet atje ku ishte para 8 muajve!

Bartësi i listës së këshilltarëve të Besës, Besar Durmishi së bashku me kreun e Tetovës Bilall Kasami realizuan takim me banorët e Reçicës së Madhe.

Durmishi deklaroi se vota e oponentëve tjerë është vote për të bllokuar projektet dhe të mos zhvillohet qyteti.

“Ne nuk duhet të lejojmë që tetova të kthehet atje ku ishte para 8 muajve. Prandaj kërkojmë shumicën që të bëjmë punë për qytetin tone”, ka deklaruar Durmishi.

Ai gjithashtu ka bërë thirrje që nesër çdo qytetarë të merr pjesë në tubimin përmbyllës në sheshin “Iliria” në Tetovë.

Kryetari komunës Tetovës Bilall Kasami si dhe bartësi i listës së këshilltarëve të Lëvizjes Besa, Besar Durmishi realizun takim me banorët e Reçicës së Madhe.