Duda publikon ‘dissin’ për Unikkatilin

Duda ka publikuar këngën me titull “Fakte”, në bashkëpunim me Unittick.

Duda dhe Unikkatil prej kohësh i bëjnë ‘dissa’ njëri-tjetrit, veçanërisht në kohën kur Unikkatil mbajti koncert në Gjilan.

“Erdhe në Gjilan kur s’kesh unë o trim”, thotë në mesin e vargjeve Duda.

Në linkun e mëposhtëm mund ta dëgjoni këngën e re nga Duda, me titull “Fakte”, ku ka disa ‘thumba’ për Unikkatilin.