Dua Lipa i bën urim të veçantë vëllait për ditëlindje

Sot më i vogli i familjes Lipa, Gjini, feston ditëlindjen e 14-të dhe për këtë ditë të veçantë ai ka marrë urime të shumta.

Së fundmi është motra e saj Dua e cila i shprehi dashurinë dhe vite edhe më të lumtura në të ardhmen.

“Urime ditëlindjen Gjin, do dëshiroja të isha po aq ‘cool’ sa ti në moshën 14 vjeçare, të dua shumë dhe shpresoj të plotësohen të gjitha ëndrrat”.