Djali varros nënën e tij të gjallë, e shpëton nusja

Ma Mou (58) nga Kina akuzohet për vrasje në tentativë. Ai varrosi nënën e tij (79) të gjallë. Pas tre ditësh, policia e gjeti gruan në një gropë.

Wang Mou është e paralizuar, 79-vjeçe dhe e varur nga ndihma. Sidoqoftë dhe për mrekulli, e moshuara ka mbijetuan për tre ditë në një gropë në tokë. Pa ujë. Pa ushqim. E varrosur nga djali i saj. shkruajnë mediat botërore.

Të martën e kaluar në mëngjes, policia arrestoi Ma Mou (58). Ai akuzohet për vrasje në tentativë. Nëna e tij aktualisht është në spital, por po shërohet mjaft mirë, sipas raporteve të mediave lokale, informon Shtegu.com.

Familja jetonte në provincën Shaanxi, në veriperëndim të Kinës. Ma Mou i tha gruas së tij se po e dërgonte nënën te të afërmit që do të kujdeseshin për të.

Në vend të kësaj, ai e çoi atë në një pyll të braktisur, gërmoi një gropë dhe e vendos nënën aty. Wang Mou kishte mundësi të furnizohej me oksigjen, por së shpejti do të vdiste nga etja nëse nuk do të ishte gjetur.

Ishte e reja që më në fund e alarmoi situatën. Ajo dyshoi se diçka nuk është në rregull dhe që burri i saj e kishte gënjyer. Gruaja kineze shkon në polici. Si pjesë e hetimit, zyrtarët kanë mundur ta lokalizojnë zonën ku mund të ndodhej Wang Mou.

Kur arrijnë te varri, policia dëgjon klithmat e buta të një gruaje të dëshpëruar, thuhet në raport. Gërmimi fillon menjëherë dhe ajo dërgohet në spital. Ma Mou mbetet në paraburgim.