Djali i Ramush Haradinaj zgjedh një rrugë komplet ndryshe nga i ati

Anita Haradinaj është shprehur krenare me të birin e saj, Gjinin.

Tanimë një gjimnazistë, Gjin Haradinaj ka vendosur të mos ndjek hapat e babait.

Djali i kryeministrit në largim, Ramush Haradinaj, më shumë pëlqen sportin dhe artin, sesa politikën.

Sa ishte më i vogël, në vitin 2014 Gjini u shpall kampion në Kampionatin Botëror Shotokan.

Ndërkaq tani është fokusuar në muzikë. Nëna e tij Anita ka publikuar në Instagram disa video teksa Gjini interpreton me instrumente muzikore.

Anita një nënë krenare shkruan se Gjini së bashku me shokët e tij po bëjnë kryevepra.