Disa mësime rreth dashurisë që nuk i dëgjoni nga askush

Por, jo çdo kush është lindur me që bënë që dashuria të zgjatë shumë. Dhe kështu është gjatë moshës tonë të re, e zakonisht kur jemi në shkollë, ne jemi të ekspozuar ndaj ideve të së vërtetës që na formojnë të ardhmen dhe proceset e mendimeve.

Fatkeqësisht, ne nuk marrim mësime se si duhet ta bëjmë një lidhje të funksionojnë dhe shpesh herë themi se pse nuk kemi pasur një libër se si duhet të sillemi në dashuri dhe lidhje, raporton “ETIMES”, transmeton lajmi.net.

Dashuria është e gjitha për besim reciprok dhe pa kushte.

Të jeni në dashuri është sikur të ia jepni dikujt çelësin e besimit dhe zemrës suaj.

Dashuria e vërtet ju bënë më të fortë

Nëse kur kaloni kohë me të dashurin/dashurën tuaj ju jep fuqi atëherë jeni në lidhjen e duhur.

Bukuria është nja ‘fasadë’

Me tri fjalë magjike ai/ajo mund të jetë në gjendje të ju bëjë magji, por ju mund të mos bini në të. Ka më shumë në dashuri sesa fjalët dhe gjestet. Për të rënë në dashuri me dikë me pasiguritë e tij/saj, frikën dhe kurajon duhen të jetë hapat e parë të çdo lidhje.

Ta doni personin për ata që është

Mos shpenzoni kohë duke kërkuar personin pa të meta.Dikush që ju njeh ashtu siç jeni dhe ju admiron është një bekim nga zoti./Lajmi.net/