Deputetja nga Kumanova: Po e bllokojmë Kuvendin që nënat shqiptare të marin nënshtetësinë

Vazhdojmë…
Për nënën time dhe nënat shqiptare!
Amaneti juaj po përmbushet!
Sot asgjë nuk është më e rëndësishme se shtetësia për njerëzit pa shtetësi!

#Blocked #Amandamente
(Safije Sadiki Shahini)