Dehari bashkë me Mexhitin, bën thirrje “për bashkim”

Kryetari i Kërçovës, Fatmir Dehari në profilin e tij në Facebook ka shpërndarë fotografinë ku shihen ulur në një tavolinë me Izet Mexhitin nga Grupi i zjarrit, përcjell TV21.

Megjithëse nuk e thotë troç se nëse mbështet Grupin e zjarrit, në këtë fotografi Dehari bëri thirrje për “bashkim”, siç thotë, “realizimin e misionit gjithshqiptar i filluar bashkë e me bashkëveprim për përparimin e kombit tonë”.

Shkrimi i Deharit në formë të integruar:

“Ndjehem ngushtë!

Misioni i nji ushtari është BASHKIMI, e jo ndarja!

Të dashur shokë, miq e dashamirë.

– I bindur së bashku me Ju, se manipulimet e disa faktorëve jo miqësor ndaj BDI-së që shpresojnë në ngecjen dhe jo harmonizimin tonë funksional, kërkojnë zgjidhje të mençur bazuar mbi parimet e arsyeshme.— Thellë i bindur se qëllimi parësor dhe i vetëm i veprimtarëve të devotshëm, si dhe të gjithë anëtarve dhe simpatizantëve të BDI-së është realizimi i misionit gjithshqiptar i filluar bashkë e me bashkëveprim për përparimin e kombit tonë, Ju lus që me ide, mendime dhe veprime unifikuese, duke shkuar deri në vetëmohim të kontribojmë në tejkalimin e këtyre dallimeve dhe dilemave të sforcuara individuale apo grupore, duke vazhduar së bashku realizimin e synimeve tona me forcimin dhe ngjeshjen e gjithë familjes sonë politike e cila vetëm BASHKON dhe nuk ndan.

– Shpresoj që së bashku me Ju se ndërgjegjja jonë kombëtaro-politike, do t’a udhëheqi secilin nga NE drejt tërësisë, dhe jo NDARJES.

Kur hetoni se dikush Ju shmang, mos e pengoni.

Me nderime”.