Daci asistues në barazimin kundër Bashakshehir (Video)

Futbollisti ynë, Erdon Daci, dje ka qenë asistues në barazimin e Konyaspor kundër Istanbul Bashakshehir.
faci ka asistuar për Milloshevic për 1-1 dhe pikë të madhe për të “gjelbërit”
Konyaspor është i 15-ti në tabelë me 15 pikë dhe e pret luftë e madhe për ekzistencë./