Çohu bija ime mos qaj, krenohu që e ke babain dëshmor!

Çohu, çohu mos qaj bija ime! Krenohu që e ke babin dëshmor. Ne jemi të pavdekshëm, jemi të lumtur pranë zotit bija ime! Ne luftuam për ju që të keni ditë të lumtura! Mos qaj për mua po qaj bija ime për këta politikanë, që gjakun tonë e bënë biznes. E bënë tendera e u bën milionera me gjakun tonë. Po një ta kesh me dije moj bija ime se ne fituam gradën shehit, e këta tenderistat skan as vend para allahut. Këta doi mallkoj zoti për vjet e mot. Çohu, çohu bija ime dhe krenohu se ne jem mirë pranë allahut, jemi nën mbështetjen e allahut. Mallkuar qofshi ju o tenderista që luani me fatin e fëmive tanë, kurr hallall mos ju qoftë./tetovalajm