Çeliku: Osllomej po na helmon teksa përballemi me koronavirusin (Video)

Teksa ne përballemi me dilemën hamletiane: “TË JESH APO TË MOS JESH”, TEC Osllome (Komuna e Kërçovës), vazhdon të na helmojnë dhe vrasë, kurse qeveria e RMV-së proklamon masat parandaluese ndaj virusit Korona…
Turp!!!
(P. S. Imazhet janë bërë sot, 20.03.2020, ora 11.00).

Posted by Arbër Çeliku on Friday, March 20, 2020