Ndryshimet e Ligjit për armë, para deputetëve

Në Kuvend sot do të mbajë seancë Komisioni për mbrojtje dhe siguri ku në rend dite janë më shumë ndryshime dhe plotësime të ligjeve...

Moti sot me vranësira të ndryshueshme

Në mbarë vendin moti do të jetë me vranësira të ndryshueshme dhe me periudha dielli, nëpër fushëgropa të caktuara me mjegull dhe i ftohtë....

Ekskluzive: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për amnistinë e Ivanovit është votuar 8:1 e jo...

Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për të filluar një procedurë vlerësimi, në bazë të nenit 11-a, të Ligjit për plotësim të Ligjit për falje të...

Tahir Hani: Paqartësitë rreth për faljen u krijuan në vitin 2009, kur u fshi...

Tahir Hani nga BDI sqaron në formë përmbledhëse se ku e kanë zanafillën paqartësitë rreth çështjes se a është falja e ish presidentit Ivanov...

U dorëzua kontingjenti i dytë i ndihmave të gjashtë organizatave humanitare nga Maqedonia

Sot në orët e mëngjesit, në Shqipëri u nis kamioni i dytë me ndihma humanitare të grumbulluara nga gjashtë organizata të Maqedonisë të dedikuara...

Aktakuzë kundër një gjykatësi në Gjykatën Administrative

Pas hetimit gjithëpërfshirës, prokurori publik kompetent nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje penale të krimit të organizuar dhe korrupsioni deri te Gjykata Penale e...

ASH i përgjigjet Zaevit: Lajmet e rreme nuk të arsyetojnë!

“Mos pasja e argumenteve është bërë traditë për “fake news” nga kryeministri i vendit, Zoran Zaev. Nuk është hera e parë që arsyetohet nëpërmjet...

Zaev refuzon kërkesën e opozitës për ratifikimin e parakohshëm të Protokollit për anëtarësim

Kryeministri Zoran Zaev konsideron se vendi nuk duhet të shpejtojë me ratifikim të parakohshëm të protokollit për anëtarësim në NATO. Sipas tij, mandatari për...

Shilegov: Të pastrehët e rremë nga lagjet e paligjshme nuk do të marrin banesa...

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ndërmori aktivitete për zhvendosjen e personave të cilët jetojnë në depot e paligjshme nën Kala, në Qeramidnicë dhe...

Telekomi i Maqedonisë dhuron 30 mijë euro për te prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Telekomi i Maqedonisë është solidarizuar me situatën pas tërmetit në Shqipëri. Kjo kompani ka ndarë 30 mijë euro ndihmë për të prekurit nga tërmeti. Kryetari...