Lista e votuesve, e papërditësuar dhe me shumë pikëpyetje

Pastrimi i listës së votuesve në Maqedoninë e Veriut mbetet sfidë për kredibilitetin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në momentin që një çerek e...

Zaevi dhe Carovska në takim me kategoritë e ndjeshme sociale të qytetarëve

Kemi bërë reforma në fushën e mbrojtjes sociale dhe të fëmijëve që t’i mbrojmë kategoritë e ndjeshme të qytetarëve, t’ua kthejmë dinjitetin, por edhe...

Komisioni i Venecias: Rishqyrtim të Ligjit për gjuhët

Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët....

Refuzohet kërkesa për apanazh e Janevës në Kuvend

Anëtarët e Komisionit kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve në vazhdimin e pasdites të seancës njëzëri e refuzuan kërkesën për apanazh të ish-prokurores...

Katër ish funksionarë të VMRO-DPMNE-së vullnetarisht paraqiten të gjykohen në Gjykatën e Hagës

Funksionarë aktualë dhe të mëherëshëm të VMRO-DPMNE-së Trajko Veljanovski,Spiro Ristovski, Mile Janakievski dhe Vlladimir Atanasovski kërkojnë që të gjykohen në Hagë, e jo në...

Ministri Venko Filipçe: I gatshëm të dëshmoj për takimin me Boki 13-të (VIDEO)

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, ka deklaruar se është i gatshëm të dëshmojë për takimin me Bojan Jovanovskin, pasi në seancën e sotme gjyqësore...

Polonia jep lajmin e madh: Në mars pritet hapja e negociatave me Maqedoninë dhe...

Polonia pret që Këshilli Evropian në muajin mars të sjellë vendim për fillim të negociatave me Maqedoninë dhe Shqipërinë. Një paralajmërim të tillë e...

Maksim Acevski, kryetar i ri i Revizionit

Enti për Revizion shtetëror, më në fund do të ketë kryetar. Komisioni për Zgjedhje dhe emërime në Kuvend, njëzëshëm vendosi që Maksim Acevski, të...

Kamçev: “Reket” është orkestruar nga Boki 13 dhe Janeva

Orce Kamçev, rastin “Reket” e vlerëson si të orkestruar nga dy “regjisorët” Bojan Jovanovski dhe Katica Janeva. Kamçev në mënyrë të detajuar sqaron për...

Sheqerinska: Së shpejti do të kemi ambasador në NATO

Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska, pret që procedura për emërimin e ambasadorit të Maqedonisë së Veriut, në Misionin e NATO-s në Bruksel,...

Opinione