Brenda bunkerit sekret të Volodymyr Zelensky nga ku po i lufton rusët

Volodymyr Zelensky është njeriu më i kërkuar aktualisht nga ushtarët e Vladimir Putin.

Edhe pse shumë mund ta kenë vënë në dyshim trimërinë e tij në fillim të kësaj lufte, tashmë presidenti i Ukrainës ka thyer pritshmëritë dhe atë se diskuton më askush.

Por nga po e lufton ushtrinë ruse Volodymyr Zelensky?

Reuters arriti t’i marrë një intervistë presidentit të Ukrainës teksa përsërit thirrje që Ukraina do të luftojë me heroizëm, por që e vetme nuk mund t’ia dalë në këtë betejë të përgjakshme.

Për ta parë videon, klikoni këtu.