Brenda 24 orëve, policia shqipton 242 gjoba në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë 24 orëve të fundit, në territorin e Shkupit ka shqiptuar 242 gjoba në trafik. 42 sanksione janë vendosur për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, 23 për vozitje pa patentë shoferi, 8 për veturat të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta. Janë shqiptuar 18 gjoba për përdorim të celularit, 15 për mos-vendosje të rripit të sigurisë, 14 për vendosje të parregullt të makinës. Nëntë sanksione janë vendosur për kalim në semafor të mbyllur dhe 59 për parkim të parregullt.