Borë me intensitet të dobët në Kodër të Diellit, Mavrovë dhe Strazhë, trafiku nëpër rrugë të lagështa

Borë me intensitet të dobët bie në Kodër të Diellit, Mavrovë dhe në grykën malore Strazhë.
Në akset e tjera rrugore në shtet, siç informoi sonte Lidhja Auto Moto e Maqedonisë, trafiku po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.