913 të infektuar me virus në 24 orët e fundit

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 3707 testime të realizuara, 913 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup – 440, Prilep – 64, Kavadarc – 50, Kumanovë – 45, Tetovë – 35, Gjevgjeli – 33, Negotinë – 31, Gostivar – 29, Ohër – 26, Veles – 24, Manastir – 24, Strumicë – 21, Krushevë – 11 , Koçan – 10, Kriva Pallankë – 10, Resnjë – 7, Strugë – 6, Sveti Nikollë – 6, Kërçovë – 5, Demir Kapi – 5, Shtip – 4, Radovish – 4, Bogdanc – 4, Demir Hisar – 4, Dellçevë – 3, Berovë – 3, Vallandovë – 3, Dojran – 2, Probishtipi – 1, Vinic – 1, Makedonski Brod – 1 dhe Pehçevë – 1.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 351 pacientë të shëruar ndërsa 16 e kanë humbur betejën me Covid-19.